Inspiron 3585 Kurulum ve Teknik Özellikleri Resmi Model: P75F Resmi Tip: P75F008 Nisan 2021 Revizyon A02
Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı olacak önemli bilgiler sağlar. DİKKAT: DİKKAT, donanım hasarı veya veri kaybı olasılığını gösterir ve sorunu nasıl önleyeceğinizi bildirir. UYARI: UYARI, mülk hasarı, kişisel yaralanma veya ölüm potansiyeline işaret eder. © 2018-2021 Dell Inc. veya yan kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Dell, EMC ve diğer ticari markalar, Dell Inc. veya bağlı kuruluşlarının ticari markalarıdır.
İçindekiler Bölüm 1: Inspiron 3585 kurma.......................................................................................................... 4 Bölüm 2: Inspiron 3585'nın Görünümleri........................................................................................... 6 Sağ...........................................................................................................................................................................................6 Sol....................................
1 Inspiron 3585 kurma NOT: Sipariş ettiğiniz yapılandırmaya bağlı olarak bu belgedeki resimler sizin bilgisayarınızdan farklı olabilir. 1. Güç adaptörünü takın ve güç düğmesine basın. NOT: Pil gücünden tasarruf etmek için, bilgisayar güç tasarrufu moduna girebilir (uyku durumu). Güç adaptörünü bağlayın ve bilgisayarı açmak için güç düğmesine basın. 2. Windows kurulumunu sonlandırın. Kurulumu tamamlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin.
Tablo 1. Dell uygulamalarını bulun. Kaynaklar Açıklama Dell Dijital Teslim Ayrıca satın alınan ancak bilgisayarınıza önceden yüklenmeyen yazılım uygulamalarını indirin. Dell Dijital Teslim hakkında daha fazla bilgi için www.dell.com/support adresinde 153764 kodlu bilgi bankası makalesine bakın.
2 Inspiron 3585'nın Görünümleri Sağ Optik sürücülü bilgisayarlar için 1. SD kart yuvası SD kartı okur ve yazar. 2. USB 2.0 bağlantı noktası Harici depolama aygıtları ve yazıcılar gibi çevre birimlerini bağlayın. 480 Mb/sn'ye kadar veri aktarım hızları sağlar. 3. Optik Sürücü CD'ler, DVD'ler ve Blu-ray diskleri okur ve yazar. NOT: Blu-ray desteği yalnızca belirli bölgelerde mevcuttur. 4. Güvenlik kablosu yuvası (kama şeklinde) Tabletinizin izinsiz taşınmasını önlemek için bir güvenlik kablosu bağlayın.
Sol 1. Güç adaptörü bağlantı noktası Bilgisayarınıza güç sağlamak için bir güç adaptörü bağlayın. 2. HDMI bağlantı noktası Bir TV'ye veya HDMI girişi etkin başka bir aygıta bağlayın. Video ve ses girişi / çıkışı sağlar. 3. Ağ bağlantı noktası Ağ veya İnternet erişimi için, bir yönlendiriciden veya geniş bantlı modemden bir Ethernet (RJ45) kablosu takın. 4. USB 3.1 Gen 1 portları (2) Harici depolama aygıtları ve yazıcılar gibi çevre birimlerini bağlayın. 5 Gb/sn'ye kadar veri aktarım hızları sağlar. 5.
Güç düğmesinde parmak izi okuyucusu varsa oturum açmak için parmağınızı güç düğmesinin üzerine yerleştirin. NOT: Güç düğmesi davranışını Windows'ta özelleştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için www.dell.com/support/manuals sayfasından Me and My Dell’e (Ben ve Dell Bilgisayarım) bakın. Ekran 1. Kamera Görüntülü sohbet yapmanızı, fotoğraflar çekmenizi ve videolar kaydetmenizi sağlar. 2. Kamera durum ışığı Kamera kullanımdayken yanar. 3. Mikrofon Ses kaydı, sesli çağrılar, vb. için ses girişi sağlar. Alt 1.
Servis Etiketi, Dell servis teknisyenlerinin bilgisayarınızdaki donanım bileşenlerini tanımlamalarını ve garanti bilgilerine erişebilmelerini sağlayan benzersiz bir alfanümerik tanımlayıcıdır. 3. Sağ hoparlör Ses çıkışı sağlar.
3 Inspiron 3585'nın Özellikleri Boyutlar ve ağırlık Tablo 2. Boyutlar ve ağırlık Açıklama Değerler Yükseklik: Ön ● 19,89 mm (0,78 inç - optik sürücüsüz) ● 20,66 mm (0,81 inç - optik sürücülü) Arka ● 20 mm (0,79 inç - optik sürücüsüz) ● 22,70 mm (0,89 inç - optik sürücülü) Genişlik 380 mm (14,96 inç) Derinlik 258 mm (10,16 inç) Ağırlık ● 2 kg (4,41 lb - optik sürücüsüz) ● 2,28 kg (5,03 lb - optik sürücülü) NOT: Bilgisayarınızın ağırlığı, istenen yapılandırmaya ve üretim çeşitliliğine bağlıdır.
Yonga seti Tablo 4. Yonga seti Açıklama Değerler İşlemci AMD Ryzen 3 2300U AMD Ryzen 5 2500U Yonga seti İşlemcide tümleşik İşlemcide tümleşik DRAM veriyolu genişliği x64 x64 Flash EPROM 16 MB 16 MB PCIe veriyolu En fazla Gen3 En fazla Gen3 Harici veriyolu frekansı Desteklenmez Desteklenmez İşletim sistemi ● Windows 10 Home (64 bit) ● Windows 10 Professional (64 bit) ● Ubuntu Bellek Tablo 5.
Tablo 6. Harici bağlantı noktaları ve konektörler Açıklama Değerler Ağ Bir adet RJ-45 bağlantı noktası USB ● İki adet USB 3.1 Gen 1 bağlantı noktası ● Bir USB 2.0 bağlantı noktası Ses Bir adet kulaklık (kulaklık ve mikrofon kombo) bağlantı noktası Video Bir adet HDMI 1.4 bağlantı noktası Medya kartı okuyucusu Bir adet SD kart yuvası Bağlantı noktası Desteklenmez Güç adaptörü bağlantı noktası 4,5 mm Güvenlik Kama şekilli kilit yuvası Tablo 7.
Tablo 9. Kablosuz modül teknik özellikleri Açıklama Değerler Şifreleme ● 64 bit/128 bit WEP ● AES-CCMP ● TKIP ● 64 bit/128 bit WEP ● AES-CCMP ● TKIP ● 64 bit/128 bit WEP ● AES-CCMP ● TKIP Bluetooth Bluetooth 4.0 Bluetooth 4.2 Bluetooth 4.2 Ses Tablo 10.
Ortam kartı okuyucusu Tablo 12. Ortam kartı okuyucu özellikleri Açıklama Değerler Tür Bir adet SD kart yuvası Desteklenen kartlar Güvenli Dijital (SD) Klavye Tablo 13.
Tablo 14. Kamera özellikleri Açıklama Değerler Köşegen görüntüleme açısı 78,6 derece Dokunmatik yüzey Tablo 15. Dokunmatik yüzey özellikleri Açıklama Değerler Çözünürlük: Yatay 3215 Dikey 2429 Yatay 105 mm (4,13 inç) Dikey 80 mm (3,15 inç) Boyutlar: Dokunmatik yüzey hareketleri Windows 10'da dokunmatik yüzey hareketleri hakkında daha fazla bilgi için, 4027871 Microsoft bilgi bankası makalesini support.microsoft.com adresinde inceleyin. Güç adaptörü Tablo 16.
Pil Tablo 17. Pil özellikleri Açıklama Değerler Tür 3 hücreli “akıllı” lityum iyon (42 WHr) Voltaj 11,40 VDC Ağırlık (maksimum) 0,2 kg (0,44 lb) Boyutlar: Yükseklik 5,90 mm (0,24 inç) Genişlik 175,37 mm (6,9 inç) Derinlik 90.73 mm (3,57 inç) Çalışma 0°C ila 35°C (32°F ila 95°F) Depolama -40°C - 65°C (-40°F - 149°F) Sıcaklık aralığı: Çalışma süresi Çalışma şartlarına göre farklılık gösterir ve yoğun güç harcayan bazı koşullarda önemli ölçüde azalabilir.
Tablo 18. Ekran özellikleri Açıklama Değerler Genişlik 194 mm (7,64 inç) Diyagonal 395 mm (15,55 inç) Native resolution ● ● ● ● Megapiksel 1.
Tablo 20. Tümleşik grafik özellikleri Ayrık grafikler Denetleyici Harici ekran desteği Bellek boyutu Bellek türü Desteklenmez Desteklenmez Desteklenmez Desteklenmez Tablo 21. Tümleşik grafikleri teknik özellikleri Tümleşik grafikler Denetleyici Harici ekran desteği Bellek boyutu İşlemci Radeon RX Vega Grafik Kartı Bir adet HDMI bağlantı noktası Paylaşılan sistem belleği ● AMD Ryzen 3 2300U ● AMD Ryzen 5 2500U Bilgisayar ortamı Havadan geçen madde düzeyi: ISA-S71.
4 Klavye kısayolları NOT: Klavyede karakterler klavye dili yapılandırmasına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Kısayollar için kullanılan anahtarlar tüm dil yapılandırmalarında aynı kalır. Klavyenizdeki bazı tuşların üzerinde iki sembolleri vardır. Bu tuşlar alternatif karakterleri yazmak için ya da ikincil işlevleri gerçekleştirmek için kullanılabilir. Tuşun alt kısmında gösterilen sembol, tuşa basıldığında yazılan karaktere karşılık gelir.
Tablo 24.
5 Yardım alma ve Dell'e başvurma Kendi kendine yardım kaynakları Bu çevrimiçi kendi kendine yardım kaynaklarını kullanarak Dell ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgi ve yardım alabilirsiniz: Tablo 25. Kendi kendine yardım kaynakları Kendi kendine yardım kaynakları Kaynak konumu Dell ürün ve hizmetleri ile ilgili bilgiler www.dell.com My Dell İpuçları Desteğe Başvurun Windows arama alanında, Contact Support yazın ve Gir öğesine basın. İşletim sistemi için çevrimiçi yardım www.dell.